Hanki 10% alennusta yli 70€, Kuponkikoodi: FOOTBALL

Sanotaan, että Ronaldo palaa peliin torstaina

Posted By on 17.04.2018

Tällä torstailla Lahdessa 33. kierroksella on keskipistearvo. Real Madrid pelaa Athletic Clubia vastaan ​​kotonaan. Ennen ottelua media-raporttien mukaan Ronaldo tulee takaisin Jalkapallo Pelipaidat Halvalla tässä pelissä. Hän tulee takaisin Baleen. Ammattiliittojen iskee edessä.


Edellisessä kierroksessa Málaga Club de Fútbolia vastaan ​​Zinedine Zidane ei sallinut Ronaldon pelata. Vaikka Mestarien liigan semifinaalit eivät ole tällä viikolla, Real Madridin strategialla sallitaan edelleen Ronaldon lepoa. Tämä on neljäs kerta liigassa Ronaldo tällä kaudella, mikä takaa Ronaldon fyysisen kunnon Mestarien liigassa. Tällä kaudella Mestarien liigan Ronaldo teki 15 maalia. Länsi-media uskoo, että Zidane vakuutti Ronaldon hyväksymään. Kierto antoi hänelle mahdollisuuden avata tulen Mestarien liigassa.


Kuitenkin Ronaldo ei levätä pitkään. Hänen on myös varmistettava, että peli on paikallaan. Siksi kotona vastaan ​​Athletic Club, Ronaldo pelaa. Hän aloittaa pelin.


Seuraavassa kuvassa on mahdollista aloittaa Real Madridia Athletic Bilbaon ottelussa. Rinnalla etumatkaan Ronaldo kokoontuu Balan kanssa. Keskikentällä neljä pelaajaa ovat Isco, Luka Modric, Casemiro ja Toni Kroos. Neljä puolustajaa ovat Marcelo, Varane, Sergio Ramos ja Carvajal. Maalivahti on Navas. Tämä lähtö on pohjimmiltaan vahvin aloitus, jonka Real Madrid voi purkaa.
Tällä hetkellä La Ligan maalintalistan, Ronaldo sijoitettiin 23 maalia ja Messi teki 29 maalia. Teoriassa Ronaldo voi tuskin tulla kiinni Messi, mutta Portugalin Superstar, kaikki on mahdollista. Haluamme ostaa halvan Ronaldo jalkapallo pelipaita näyttämään suorin tuen!

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista!
Note: HTML ei käännetä!

Tags: Jalkapallo Pelipaidat Halvalla, Ronaldo jalkapallo pelipaita

Osta jalkapallopaidat luottamuksellisesti: