Hanki 10% alennusta yli 70€, Kuponkikoodi: FOOTBALL

Käyttöehdot

Tervetuloa jalkapallo verkkokaupan, joka myy jalkapallo paitoja. Lue seuraavat ehdot (jäljempänä ”Ehdot”) huolellisesti ennen tämän verkkosivuston. Käyttämällä tätä sivustoa tai osa-sivuston saatavilla tällä sivustolla, käyttäjä ( "käyttäjä" tai "sinä") hyväksyy rajoituksetta tai poikkeuksetta Ehdot jäljempänä ja muita Ehdot esitettyjen mahdollisten alihankkijoiden -site. Jos et hyväksy näitä käyttöehtoja, sinun pitäisi poistua verkkosivuilla.


Rekisteröinti

Sinun täytyy rekisteröityä sivustollemme tilauksen tuotteita tämän sivuston kautta.


Vastineeksi avulla voit käyttää sivustomme ja hyötyvät palveluistamme, että mikä tahansa tieto annat meille itse milloin tahansa on totta, tarkat, ajantasaiset ja täydelliset ja että voit varmistaa, että näitä tietoja säilytetään oikeat ja ajan tähän mennessä. Jos virheellisiä tietoja toimitetaan, sopimusvelvoitteet meillä on heti mitätön.


Rekisteröinnin edellytyksiä

Jos olet alle 18, sinun täytyy pyytää vanhempiasi tai huoltajan ennen:

1. E-mail verkkosivuilla tai pyytää meitä sähköpostitse sinulle mitään;

2. Lähetä millään tietoja meille;

3. Osta mitään verkossa


Jatkamalla käyttää tätä sivustoa ja kaikki tarjotut palvelut, vahvistat, että olet saanut suostumuksen vanhempiesi tai huoltajan. Huomaa, että kaikki alaikäiset suositellaan keskustelemaan näiden ehtojen vanhempiensa kanssa ennen rekisteröinnin loppuun viemiseksi.


sekalainen

Ehtojen yhdessä APUA osio ja Privacy Policy sisältävät täysimääräistä välistä ymmärrystä me ja te. Ei neuvoja tai tietoja, onko suullinen tai kirjallinen, on saatu läpi tai verkkosivuilta tai mistä tahansa keskusteluja henkilökuntamme toimii muuttaa näitä ehtoja. Ehtojen yhdessä APUA osio ja Yksityisyyden suoja ja kaikki sopimukset tehdään niiden alle on varmistettava eduksi ja siirronsaajianne sivustomme.


sähköpostipalvelu

Tilanteissa, joissa voimme antaa sinulle mahdollisuuden tilata sen sähköpostipalvelu, jota päivittää sinulle uutisia tai tietoja, joita se pitää kiinnostaa sinua, sinun sisältöjen käyttöä kautta vastaanotetun sähköpostipalvelua tehdään näitä käyttöehtoja .

Osta jalkapallopaidat luottamuksellisesti: